Avustajat

avustajat

Kuvat puhuvat puolestaan, huumoria ei Hippiinan avustajilta puutu…

Muut avustajilta löytyvät ominaisuudet ovat reippaus, reiluus ja rehellisyys, vähintäänkin kohtalaiset hevostaidot erilaisten hevosten kanssa ja vastuuntunto.

Taataksemme yhteen hiileen puhaltamisen tallillamme, odotamme avustajiltamme, että he ymmärtävät ja kannattavat ajatuksiamme sekä tapojamme hevosten koulutuksen ja käsittelyn suhteen.

Omatoiminen halu oppia ja kehittää itseään hevosten käsittelyn ja muun niihin liittyvän suhteen paistaa Hippiinan väestä.

Haluaisitko sinäkin avustajaksi?

Leiriavustajien tulee olla vähintään 14-vuotiaita. Avustajuuden kesto 3 viikkoa / sopimuksen mukaan. Avustajat saavat ruokailut ja majoitukset sekä teoriaopit ja ratsastusta etuutena auttamisestaan. Ratsastukset annetaan avustajille pidettävällä syksyn omaleirillä, joilla ylläpito ja ratsastus on ilmaista (arvo 150€). He saavat lisäksi työtodistuksen ja muistokuva-cd:n.

Yleisohjeita avustajiksi haluaville:

  • Lähetä itsestäsi esittelymaili, jossa kerrot vapaamuotoisesti itsestäsi. Kerro mahdollisimman laajasti, jotta persoonallisuutesi tulee paremmin esille.
  • Sovi viikonloppu, jonka aikana tulet tutustumiskäynnille nähdäksemme puolin ja toisin vastaammeko ennakko-odotuksiin. Jos sovit asioita puhelimitse, huomioi asiallinen ”kännykäytös”.
  • Ole huolellinen valitessasi ajanjaksoa, jolle sovit avustajuuden. Ei ole mukavaa, jos viime hetkellä huomaakin lomareissun ja avustajuuden osuvan samalle aikaa. Tallikaan ei välttämättä saa ketään pienellä varoajalla tilalle, vaikka avustajiksi tahtovia muuten onkin paljon.

Työharjoittelu

Halutessasi saada oppia hevosalalta, voit tulla Hippiinaan:

  • Työvoimatoimiston työharjoitteluun
  • Peruskoulun tet-jaksolle
  • Ammatillisten opintojen työharjoitteluun