Hevosvoimaterapia

terapia

Hevosvoimaterapiasta saa apua esim. jännittämiseen, stressiin, itsetuntovajeeseen, suhdeongelmiin, keskittymisvaikeuksiin yms.

Hevoset voivat auttaa monin tavoin, mm. antavat lämmintä syliä, johtajataitoja, vakautta olemukseen, sielunrauhaa, kykyä ottaa vastaan kritiikkiä ja itsetuntemusta. Hevosilta saa rehellistä palautetta ja mahdollisuuden kasvuun.

Hevosemme ovat auttaneet aspergeria, autistia, kuuroa, masentunutta, pakko-oireista ja perhettä, jolla on ollut keskinäisiä ongelmia.

Huomattavaa, että pyörätuolilla kulku on meillä haastavaa, joten kohtalaisen omatoimisesti/vähäavusteisesti tulisi voida liikkua.

Terapiakahvat on käytössä, samoin rauhalliset hevoset.

Terapiaa voi ostaa joko päivän tai viikonlopun intensiivikäsittelynä tai sarjakortilla. Kokeilukerran toki voi ostaa ihan yksittäisellä yksityistunnillakin.

Terapiassa voidaan keskittyä psyykkiseen puoleen tai yhdistää fysiikkaa ja henkistä puolta.

Ohjaajana mielenterveyslähihoitaja, joka on käynyt kaksivuotisen ratkaisukeskeisen lyhytterapeutin koulutuksen.

Voit tulla yksin tai yhdessä kumppanisi tai läheisesi kanssa. Ohjaajasi on opiskellut myös seksuaalineuvojaksi, joten parisuhdehaasteissa saatte monipuolisesti tulla kuulluksi ja yhteistyössä etsimme teidän tarpeisiin sopivat ratkaisut ja lähestymistavat.

Yksilöterapia 45e/h, pariterapia 75e / 1.5h
Tutustumiskerta 25e/ 45e, niin voit ostaa ikään kuin maistiaisen ja katsoa onko minun tarjoama terapia sellaista mistä koet saavasi hyötyä. Voimme tavata livenä tai etänä, jos vaikka välimatka on liian pitkä.