Tallipaikat

tallipaikat2

puolihoito pihatossa
tarha+suoja
Sis. perusrehut, kuivike, vesi, sähkö ja kokopäivätarhaus, jota suosittelemme. Tallityöt jaetusti vuokraajan kanssa. 175€/kk
täysihoito pihatossa
tarha+suoja
Sis. samat kuin edellinen, mutta lisäksi omistaja voi huoletta keskittyä seurusteluun hepan kanssa, tallitöitä ei tarvitse tehdä. 250€/kk

Perusrehut säilö- tai kuivaheinä, mitä tallilla kulloinkin on, ja suolakivi. Lisärehut omistaja toimittaa omalla kustannuksella. Kuivikkeena käytämme turvetta.

Pidempiaikaiset tallipaikkavuokraajat voivat omalla vastuulla tarhata tallin oman suomenhevoslauman kanssa, jos hevonen kulkee kengittä.

Päivähoitomaksu 15€.

Käytössäsi on

  • ratsastusalue, hiekkapohja
  • rauhalliset maastot
  • Erilaisia aktiviteetteja, hevosille ja ihmisille
  • varustehuone
  • hoitotila
  • mahdollisuus varata tunnelmallinen aitta käyttöösi

Hevosille lupaamme luonnonmukaisuutta ja omistajille tarvittaessa apua. Vierastarha on tallin pihattotarhan lähellä, joten kavereita voi nuuskia ja nähdä likeltä. Pidempiaikaiset tallipaikkavuokraajat voivat omalla vastuulla tarhata myös tallin suomenhevoslauman kanssa, jos hevonen kulkee kengittä. Omistajat saavat tarvittaessa apua, mutta väkisin sitä ei kellekään tyrkytetä, sillä tekemällähän oppii ja kukin tavallaan. Parhaiten meillä viihtyvät varmasti luonnollista hevostaitoa suosivat omistajat, sillä he saattavat monessa muussa tallissa törmätä ennakkoluuloihin siitä, että he harrastavat naurettavaa ”narunpyörittelyä”.

Puolihoitopaikka käytännössä:
Emme odota, että pidemmän matkan takaa tulevien olisi käytävä päivittäin tai edes joka toinen päivä lannanluontihommissa. Työvuorot voidaan sopia vaikka viikonlopuksi, jolloin omistaja tekee sitten kerralla vähän enemmän hommia sopimuksen mukaan.