Verkkokurssit ja etätunnit

Ratkaisun avaimet – 15€

Hevosesi ei nosta jalkoja tai potkii nostaessa niitä, se ei lastaudu traileriin, on hankala taluttaa tai varustaa, ei seiso paikalla kun nouset ratsaille ym.

Tee tilaus, kuvaile haasteesi ja annan sinulle kattavan paketin harjoituksia, joilla työstät haastettasi.

Skype-hevoskoulutus – 20€

Kauempana asuville mahdollisuus osallistua ohjatulle tunnille hevosensa kanssa skypeyhteyden kautta. Myös ohjaajalla on hevonen mukana ja siten hänen on mahdollista näyttää tehtävät konkreettisesti sanallisen ohjeen lisäksi. Harjoitella voimme maastakäsin työskentelyä (peruutus, väistöt, ympyrätyö, siedätysharjoitukset, temput, talutuksia, ratsun tai ajohevosen alkeet ym.).

Kun nämä sujuvat, voimme siirtyä perushallintaan ratsain.

Suositan, että käytössä on naruriimu ja koulutusköysi sekä koulutustikku. Jos nämä ovat vieraita välineitä, voimme tutustua ensimmäisellä tunnilla niihin.

Skype-tsemppiä – 25€

Haastava elämäntilanne, kisajännitys, hevosesi ja sinun suhde solmussa, hevosen käsittely- tai ratsastuspelkoa tms. Voimme yhdessä pohtia ratkaisua ongelmiisi. Jo 1-3 kertaa voi kohentaa oloa merkittävästi, kun tukenasi on koulutettu ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti. Minkä haasteen haluat ratkoa?

Luottamus-verkkokurssi – 29€

Kuukauden kestävä intensiivinen jakso, jonka aikana saat kerran viikossa työstettävää sähköpostitse. Saat kirjallista materiaalia ja videota sekä tehtäviä. Voit kohentaa sekä omaa itseluottamusta että luottamusta sinun ja hevosesi välillä.

Laita itsestäsi pieni esittely, että tiedän mistä tarpeista käsin lähdet kurssille mukaan.

Hevoskoulutus-verkkopalvelu – 49€

Oppivideoita, artikkeleita, toimintavinkkejä, vertaistukea ja mahdollisuus kysellä ohjeita.

Tilaa palvelu